Hakkımızda

Menu

İletişim Formu

Formunuz gönderilmiştir! Size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır...
Adınız-Soyadınız*
E-mail*
Telefon
Mesajınız*

  Gönder  

* Zorunlu alanlar

Hakkımızda

1999 yılında kurulmuş olan Görüş Patent, kuruluşundan bu yana fikri ve sınaî mülkiyet hakları ile ilgili danışmanlık hizmeti vermektedir. Firmamız Türk Patent Enstitüsü nezdinde işlem yapmaya yetkili "Vekil Firma” statüsünde olup, dürüst ve ilkeli hizmet politikasıyla ticaret hayatına devam etmektedir. Özellikle marka, patent ve tasarım tescil işlemleri ile ilgili müvekkillerine en üst düzeyde hizmet sunan şirketimiz, uzman ve deneyimli bir kadroya sahiptir.


Sınaî Mülkiyet alanında gerek Türk Patent Enstitüsü’ndeki yöneticilik görevi gerekse özel sektördeki bilgi ve birikimi ile 30 yılı aşkın bir tecrübeye sahip Sn. Atilla B. Türkeşi ve Sn. Nurhan Türkeşi yönetimindeki ekibimiz, çözüm odaklı hizmet anlayışını ilke edinmiştir. Uzman kadromuz tarafından en doğru ve en güvenilir çözümler üretilerek hak kayıpları engellenmektedir.


Görüş Patent, Türkiye’de bugüne dek yayınlanmış tüm marka verilerine sahip "büyük bir veri tabanı”nın bulunduğu "özel marka yazılımı” ile "ücretsiz marka araştırma” hizmeti vermektedir. Portföyümüze dâhil hak sahiplerinin işlemlerinin zamanında yerine getirilmesi ve sürelere bağlı hak kayıplarının yaşanmaması için özel yazılım programının sağladığı teknik bir alt yapı ile hizmet verilmektedir. Güncel ve donanımlı bu teknik alt yapı sayesinde müvekillerimizin talepleri hızlı bir şekilde cevaplandırılarak, anlaşılır raporlarla detaylandırılmaktadır.


Görüş Patent, sınaî mülkiyet alanındaki hakların tesisinde titiz ve disiplinli çalışmanın öneminin bilincindedir. Teknik ve hukuki alandaki gelişmeler ve değişimler itinayla takip edilmekte ve müvekkillerimiz bu gelişmelerden haberdar edilmektedir. Deneyimli kadromuzun tüm bilgi ve birikimi ile müvekkillerine verdiği hızlı cevaplar ve size özel çözümler işlem ve zaman maliyetini en aza indirmektedir.


Kuruluşundan bu yana bizimle birlikte olan ve genişlemeye devam eden müvekkil portföyümüze, "Görüş Patent” çatısı altında sunduğumuz yüksek kalitedeki hizmetin devamlılığını sağlamak ve bu hizmeti daha da yukarılara taşımak için tüm enerjimiz ve gayretimizle hareket etmekte, bu bilinçle faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.


Patent Marka ve Tasarım Tic. Ltd. Şti. © 2014
Tel: +90 312 446 0888 - Fax: +90 312 446 0818 gsm: +90 530 321 2713